Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2010

Windows Live Messenger

Η πηγή έμπνευσης μου αυτή τη φορά είναι προφανώς αναμενόμενη και μπορείς να μπείς στο θέμα μόνο απο τον τίτλο αυτή τη φορά. Υπόσχομαι να αφήσω τα βασανιστικά εκείνα ασυνάρτητα που λέω καμιά φορά. Δε μου πολυαρέσει που θα είναι το πρώτο μου κείμενο για την χρονιά που μας μπήκε, αλλά θα συμβιβαστώ ακόμα και με το blog μου. Σους τώρα αρχίζει.
Ειμαι της άποψης που από την στιγμή που θα μπείς στο msn, πρέπει να είσαι διατεθημένος να ακούσεις την κάθε παπαριά των επαφών που έχεις αποθηκευμένεις και που μην ξεχνάς, ή εσύ τις αποθήκευσες ή εσύ δέχτηκες να έχεις. Οπότε μην βάζεις busy γιατί μπερδεύεις για να μην χρησιμοποιήσω οτι την σπας στον άλλο που θέλει να σου μιλήσει ακόμα και για να σου πεί μιά μαλακία. Βάζεις τον άλλο σε σκέψεις που δε χρειάζονταν(τουλάχιστον εμένα που έχω κι ένα θέμα με αυτές) του στυλ, τώρα μήπως έχει όντως δουλειά ή απλά τον εκνευρίζει το "ντανταντάν" του msn; Να του πώ την μπούρδα μου, που στην τελική μπορεί να είναι και ένα ειλικρινές "τί λέει;" ή να περιμένω να μου μιλήσει αυτός; Τώρα περνάω στην επίθεση γιατί δε θα φταίω εγώ αν εσύ βλέπεις ταινία ή σήριαλ ή λιώνεις στο youtube με παπαροφέικ βιντεάκια στο youtube και μάλιστα στ'αγγλικά για να είσαι cool. Κύριος, αν είσαι busy μην μπαίνεις msn. Κάντην δουλειά σου και έλα να κάνουμε χαζά μετά!
Συνεχίζω με άλλη επιλογή που είναι το away. Εκεί δεν έχω πολλά να πώ και θα αρκεστώ στο οτί away θα βάλω αν πάω στην κουζίνα να φάω(παλιά είχε την επιλογή "λείπω για φαγητό" που ήταν χρησιμότατη αλλά τώρα το μοντέρνο την απαξίωσε) όχι όταν φευγω από το σπίτι και έχω σκοπό να γυρίσω το πρωί! Κλείστο το ρημάααδι γιατί εκτός του οτί είναι σχιζοφρενικό να μιλάς σε μια επαφή μόνη σου, πολλές φορές σε πετάει και μπαινοβγαίνεις και μου την σπας. Άκους εκεί away(διάβασε το με υποτίμηση, κατάλαβες πώς, βγάλε κάπως την γλώσσα σου και κούνα και εκνευριστικά το κεφάλι σου). Αλλά μου φαίνεται θες να μου το γυρίσεις τώρα και να μου πεις, εγώ έτσι κανονίζω και με βολεύει να γυρνάω σπίτι να βλέπω τί μου έχουν πει οι φίλοι μου. Ωραία! Μάντεψε, υπάρχει λύση! Γράψε στο pm σου οτί δεν είσαι σπίτι! Δε χρειάζεται να μου πεις που είσαι, απλά το οτί δεν είσαι εκεί.
Κάτι τελευταίο με την εμφάνιση σου στο msn, appear offline πουλάκι μου, αλλά σωστά τουλάχιστον. Μην είσαι on line στο fb ή στο myspace την στιγμή που αποφεύγεις κάποιον ή ακόμα χειρότερα αν δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις σε καμία επαφή σου. Εκείνες αμα σε δουν on line θα νομίσουν οτί τις έχει κάνει block το οποίο το θεωρώ μικρότητα. Μα είναι μικρότητα, δε γουστάρεις να μην μου μιλάς; Delete αν δε θες γενικότερα ή αν είναι κάτι της στιγμής, απλά μην μου απαντάς αν σου μιλήσω. Ή πες μου ψέμματα πως δεν είσαι εσύ. Τί άλλο; Α ναι! Λίγο ακόμα για το delete. Αν κάνεις delete κάποιον χωρίς block πρώτα σε βλέπει μιά χαρά, οπότε δε θα παρεξηγηθείτε. Απλά δεν τον βλέπεις εσύ.
Παραμένω στο θέμα της στιγμιαίας ηλεκτρονικής επικοινωνίας, και σειρά έχει το προσωπικό μήνυμα ή το pm. Κυκλοφορεί μιά λεζάντα σαν pm που λέει: "Σε αυτό το σημείο, όλοι γράφετε μιά εξυπνάδα" και είναι πολύ εύστοχη. Συνήθως εκεί, γράφουμε κάτι που θα δώσει την αφορμή σε κάποια από τις επαφές μας να μας ανοίξει την κουβέντα σχολιάζοντας το μήνυμα μας. Μην ξεχνάμε πώς αποτελεί τρόπο τσιγκλίσματος εάν ας πούμε γράψω κάτι που είναι αμφιλεγόμενο και ίσως υπάρχουν διάφορες απόψεις σχετικά.
Ποικίλλα είναι τα pms. Στίχοι μιζεριάρικων τραγούδιών του στυλ "Υοu were the only one left, but now you are gone". Ντάξει φίλε, με γάμησες την ψυχολογία με το που μπήκα. Τα βαρύγδουπα pms σε στυλ "Απο δω και πέρα ξέρω ποιοί είναι φίλοι μου και όχι" υποβιβάζουν αυτό που νιώθεις γιατί καταντάει γελοίο να γράφεις τα συναισθήματα σου σε ένα προσωπικό μήνυμα ενός ηλεκτρονικού προγράμματος. Χαριτωμένα είναι τα ζουζουνιαρίστικα στιχάκια απο μεριάς ερωτευμένων αρκεί να μην αγγίζουν την μορφή του "Είσαι το σμαράγδι της καρδιάς μου, μπουρεκάκι μου".Επίσης, αν πας να πεις εξυπνάδα που δεν την ήξερες μέχρι πριν λίγο, ή που χειρότερα την είδες σε άλλο pm, μην το γράψεις για να φανείς γιατί θα φανεί. Πφφ.
Μισώ προσωπικά τα pm που αναφέρονται στην χθεσινή σου έξοδο "Τα σπάσαμε χθες στο Vogue". Δε με νοιάζει φίλε, αν με νοιάζει θα σε ρωτήσω τί έκανες χθες; Πώς ήτανε; Ούτε ζηλέυω γιατί αν ήθελα, θα ήμουν κι εγώ εκεί. Επίσης εκνευριστικά είναι τα emo στιχάκια που σκέφτηκες ενώ ήσουν στην τουαλέτα ή που άκουσες σε κάνα τραγούδι απ'αυτά που ακούς σε στυλ " The rotten internity of the soul of a broken dreamer who was the Prince of the loneliness κι εγώ δε ξέρω τί". Συνήθως αυτά συνδυάζονται με παρεμφερές nick names που θυμίζουν "Princess of the Lost Love". Άκου κι άλλο ένα "Miss Killed Dreams I want to die".
Τέλος, το όνομα σου ας μην είναι ο,τι να'ναι για να μην αναγκάζομαι κάθε φορά να πατάω πάνω σου για να δώ ποιός σκατα είσαι.
Κάπως απότομα δε τελείωσε; :(

Δεν υπάρχουν σχόλια: