Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σόρρυ δεν άντεξα :)

Χιονίιιιζειιιιιι! Αχούυυυ τίιιι ωραίιιαααα :)
Απο το πρωί ακούω αυτήν την γελοία φράση να βγαίνει από χαμογελαστά ενθουσιασμένα στόματα που από πάνω τους έχουν δυό ματάκια έτοιμα να δακρύσουν απο χαρά. Ο λόγος γι'αυτή την ευτυχία; Πολύ προφανής κι έυστοχος, θα μπορούσε ένας τρελλός βλάκας να πεί.
Χαίρεσαι επειδή έχει κρύυυο! Χαίρεσαι επειδή θα αρρωστήσεις και θα πνίγεσαι στις μύξες! Δε θα μπορείς να καταπιείς ούτε καυτό τσάι γιατί θα σου φαίνεται οτί καταπίνεις κάκτο, θα καίνει τα μάτια σου και στην καλύτερη θα ανεβάσεις πυρετό στην περίοδο της εξεταστικής σου με αποτέλεσμα να μην περάσεις κανένα μάθημα και να τ'αφήσεις όλα για τον Σεπτέμβριο και να διαβάζεις το καλοκαίρι! Αν χιόνιζε τότε κι εσύ χαιρόσουν θα το καταλάβαινα, μες τη ζέστη εσύ να διαβάζεις δε λέει εκτός αν γίνεται λόγος πάλι για τον τρελλό βλάκα που ανέφερα πιό πριν.
Τέλος με αυτό; Κατάλαβες τί σου λέω ή ακόμα κοιτάς τις νιφάδες του χιονιού να πέφτουν, από το παράθυρο; :) ΑΧΟΥΤΟ ! Τί ρομαντικόοο ε; Άσε μας ρε με τους ρομαντισμούς σου. Τώρα σ'επιασαν πάπαρε. Όταν βγαίνεις κάθε βράδυ για να βρείς να .....( ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ) δε θα σ'αρεζε να χιονίζει γιατί η άλλη θα'θελε ιπποτισμούς, να της δώσεις ας πούμε το παλτό σου. Τώρα όμως ξαφνικά το χιόνι είναι γλυκούυυλικοοο και ρομαντικόοοο! Αχουτο για τελευταία φορά.
Τώρα όμως γεμάτη χαρά και τρυφερότητα θα φυσήξω την μύτη μου να βγουν όλες οι μυξούλες, θα πάω να κάνω γούτσου γούτσου με το αερόθερμό μου και θα πιω άλλο ένα (πέμπτο για την ακρίβεια) τσαγάκι! Αχ τί ωραία που ακόμα χιονίζει κι αν βγώ να πάω στο μάθημα μου θα χειροτερέψω! Αν είμαι τυχερή θα ανεβάσω και πυρετό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: