Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Η καλή ημέρα απο χθες φαίνεται.

Δε ξέρω αν πρόκειται για κάποια υπερφυσική ικανότητα ή δύναμη, αλλά απο χθες ήξερα πώς σήμερα θα ήταν μία από εκείνες τις μέρες που στην διάρκεια τους εύχεσαι να μην είχες ξυπνήσει καν. Το θέμα είναι όμως οτί ξύπνησα και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά η αρχή της ημέρας δεν βρίσκεται στο σημείο που ξυπνάς, αλλά την υποδέχονται τα όνειρα σου που είναι κι αυτά τόσο σπαστικά κι έχουν την δύναμη να σε ξυπνήσουν με ψευδαισθήσεις και νέυρα.
Φυσικά τέτοιες μέρες ξυπνάς πριν το ξυπνητήρι σου, κατά προτίμηση με πονοκέφαλο, έχει κρύο, θα γίνονται κάπου εκεί γύρω έργα και θα έχει φασαρία, θα δείς κάποιο sms που δεν θα είναι ευχάριστο και για τους extreme γκαντέμηδες δε θα έχει καφέ και θα πρέπει να πας να πάρεις. Τώρα πιά, έχεις μερικά λεπτά να πιείς έναν καφέ, να γράψεις καμιά μπούρδα(καλή ώρα) και να αφιερώσεις όλη την υπόλοιπη μέρα(καλύτερα τέτοια που'ναι) σε "εξωσχολικές" δραστηριότητες.
Ευτυχώς σε αυτη τη περίπτωση τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε, οπότε ξέρω πως δε θα αργήσει πολύ η ώρα που θα πέσω για ύπνο. Κοιμάμαι και νωρίς εγώ, ουουου μια χαρά με βόλεψα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: