Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Κατηγορίες καλοκαιρινών φρούτων #1

All Time Classic Summer Φρούτο

Περιγραφή

Αν κάποιος είναι καρπουζοφοβικός, το καλύτερο που έχει να κάνει το καλοκαίρι είναι να κλειστεί σε ένα σκούρο και μικρό δωμάτιο και να περιμένει να΄ρθει ο Σεπτέμβρης όπου θα αρκεστεί στο να ακούει απο στόματα καταθλιπτικών καρπουζομανιακών "Πόσο θα΄θελα λίγο καρπούζι ακόμα ρε", "Θυμάσαι τί ωραία που ήταν το καλοκαίρι που τρώγαμε κάθε μέρα;".

Πού μπορείς να το βρεις;

Κάθε καλοκαίρι το καρπούζι είναι παντού. Το τρώνε όλοι με ματάκια που γυαλίζουν απο ευτυχία καθώς τα ζουμιά τρέχουν πάνω στο σαγόνι τους ηδονικά. Το βρίσκεις σε κάθε ψυγείο. Μα σε κάθε. Είτε είναι το δικό σου, είτε είναι στο ξεχασμένο καλοκαιρινό σπίτι της φίλης σου που είχαν να πάνε απο πέρυσι. Κατά έναν μαγικό τρόπο, μόλις καλοκαιριάσει, ένα καρπούζι θα βρίσκεται εκεί.
 Το βρίσκεις στις ταβέρνες στην θέση του ρεβανί με παγωτό για επιδόρπιο, το βρίσκεις σε καλοκαιρινά σπιτικά πάρτυ, όπου εμφανίζεται με τρύπες και μέσα του έχει τζιν ή βότκα ή μαρτίνι και όλοι πίνουνε απο το ίδιο καρπούζι γεμάτοι ευτυχία.





 Στις παραλίες το πετυχαίνεις σε μορφή κυριλάτης φρουτοσαλάτας που όχι μόνο απλά μέσα έχει της καρπούζι αλλά ακόμα και το ίδιο το πιάτο είναι το κέλυφος του καρπουζιού. Επίσης το καρπούζι το συναντάμε σε μαζική παρουσία στιβαγμένο σε καρότσα στον δρόμο προς Χαλκιδική.


Life Style

Το καρπούζι έχει επιβλητική παρουσία και επειδή είναι υπερμεγέθες αυτόματα σου βγάζει ένα κάτι της του στύλ "Επ τί λέει παιδιά; Τί κάνουμε; Όλα καλά; Είμαι το φρούτο του καλοκαιριού. " Όλοι μ'αγαπάνε!". Φαντάσου το κάτι σαν τον μπουνταλά σε κάθε παρέα που όλοι βαθιά μέσα του τον μισούν επειδή τον φοβούνται λόγως της αμπνταλιάς του. Είναι ο κλασσικός χοντρός τυπάς που σινάμα είναι ευαισθητούλης και λίγο χαζος με μεγάλο μέτωπο. Ο Άβερελ στο χοντρό του, ή μάλλον στο πολύ χοντρό του.

Ιδιότητες

Νερουλό, γλυκό, όχι ξεδιψαστικό, σε κάνει να κατουράς, εκνευριστικό γιατί πρέπει ν προσέχεις τα κουκούτσια, δύσκολο στην μεταφορά. Αποφύγετε το ζεστό. Είναι σα να τρως τσίσα.

1 σχόλιο:

Ethan Raynolds είπε...

χαχαχαχα!!!!¨Επρεπε να βάλεις και φωτογραφίες!!!