Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Κατηγορώ...

...την ντουλάπα μου που αποφάσισε να χαλάσει και το δεύτερο συρτάρι της (το πάνω) εκτός απο την πόρτα που αποτελεί απειλή κάθε βράδυ για την σωματική μου ακεραιότητα, καθώς είναι ξεχαρβαλωμένη κι αν πέσει, θα πέσει ακριβώς στο σημείο που πέφτει και η καρμανιόλα. Στον λαιμό μου! Αποτέλεσμα, θα πεθάνω.
...την μυστήρια μυρωδιά τηγανιτού κρεμμυδιού που εμφανίζεται κάθε Κυριακή ξημερώματα στο σπίτι μου. Ποιός διάολος; Από πού διάολο; Γιατί στον διάολο;
...τις καινούγιες Vivident κεράσι-καρπούζι που θα έπρεπε να έχουν πιό δυνατή γεύση που δε φεύγει στο πρώτο δεκάλεπτο. Μεεεχ. Τσίχλα μάνιακ ραιτ;
...το πορτοφόλι μου που είναι συντηρητικό και παρθενοπιπίτσα, και δεν αφήνει τα ελάχιστα λεφτά μου να κάνουν σεξ μπας και πολλαπλασιαστούνε.
...το Μουλτιράμα που μου πήρε 40Ε για να μου εγκαταστήσει ενα πρόγραμμα που κάνει τον υπολογιστή μου να ανοιγοκλείνει όποτε θέλει με μπλε οθόνη και άσπρα γράμματα.
...τον κάθε σνομπ/μην με ακουμπάς/μαλάκα που απαξιεί με βλέμμα απέχθειας το εισιτήριο λεωφορείου που του δίνω όταν εγώ βγαίνω κι αυτός μπαίνει.
...τα άπειρα κόκκινα ποτήρια NesCafe με ξεραμένο καφέ στο δωμάτιο μου.

2 σχόλια:

- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marina, Marina Marinaaa είπε...

μου δίνεις λύσεις σε όλα μου τα προβλήματα! αλλά αν δεν έχω μετά αυτά, για τί θα γκρινιάω; :)