Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Παρμεζάαανα.

Ε ρε μάν μην με ξυπνάς για να μου πεις οτί όλο το βράδυ έκανες εμετό και διάρροια. Πώς να στο πώ; Ψιλοχέστηκα, για να μείνουμε στο σκατένιο κλίμα που με έβαλες πρωί πρωί. Κι αφού μου ευχήθηκες και καλημέρα μετά τις αηδίες σου, εγώ αποφάσισα να ξυπνήσω και να είμαι εκνευρισμένη. Ήμουν σχεδόν σίγουρη οτί με το που ανοίξω τον Νεσκαφέ, θα αντικρύσω μερικούς κόκκους στον πάτο και πως μετα βίας θα καταφέρω να συγκεντρώσω μία κουταλιά να την ρίξω στο βραστό μου νερό. Τί ακολουθεί; Μάθημα! Τί ωραία! Πρώτο άγχος της ημέρα ξυπνά μέσα μου, σε λιγότερο απο δύο εβδομάδες και πλέον στα γεράματα, έρχεται το σκατο προφίσενσι. Οχού. Φακ.
Πώς να συνεχιστεί μία σκατόμερα; Με ένα άψογο τσιγάρισμα στον ήλιο. Ναι πονάω στα χέρια και στο πρόσωπο κάθε φορά που παίρνω την φάτσα ξαφνιάσματος και ανασηκώνω τα μάτια μου σουφρώνοντας το μέτωπό μου. Είμαι μία κόκκινη, κοντοκουρεμένη φακίδα με νέυρα. Νέυρα ναι, γιατί ο αιώνιος βλάκας στο αμφιθέατρο φρόντισε να μου κάνει λιανό, πώς μιλάμε για σκόπιμη παραπληροφόρηση. Ναι ρε, γιατί υπάρχει και η καταλάθως παραπληροφόρηση. Ξες όταν τα ΜΜΕ σου πούνε μπούρδα, βγαίνουν την επόμενη μέρα και σε λένε "Με συγχωρείτε αλλά χθες σας παραπληροφορήσαμε καταλάθως, δεν είχαμε σκοπό την προπαγάνδα :) ". 'Αχουτο ρε.
Τέλος πάντων, έχω την υποψία οτί όπου να'ναι θα κλείσει ο υπολογιστής μου με μπλε οθόνη και πάλι δε θα μπορέσω να αποκρυπτογραφήσω τί λένε τα άσπρα κούτσικα και κουνιστά γραμματάκια, γιατί εντός κλάσματος του δευτερολέπτου θα κλείσει στα μούτρα μου. Ακούω γουρ γουρ που αποτελούν σήμα κινδύνου για μία μή αναμενόμενη απενεργοποίηση του υπολογιστή μου (ο Θεός να τον κάνει). Δεν έκλεισε, ούτε τώρα. Ακόμα να κλείσει. Κλείνεις; Μουαχαχα, σε πρόλαβα.
Ναι, τώρα διαγωνίζομαι μία ηλεκτρονική συσκευή στην βλακεία. Τί άλλο θα ακολουθήσει σήμερα; Δε το χοντραίνω, μπορώ αν θες. Αλλά νομίζω δε θέλω εγώ. Πάω τώρα να απλώσω πάνω μου γιαούρτι για να μυρίζω σα τυρόγαλο! Σαν την τσάντα σου μαν!
-Θυμάσαι; Πλάκα κάνεις τώρα; Θυμήθηκα εγώ πόσο τέλεια ήταν αυτή η βραδιά και σαν να γκρεμίστηκε ο τοίχος με τα νεύρα και την δυστροπία που σήμερα με κλείνει.
-Αλήθεια;
-Όχι βρε βλάκα. Σκατά ακόμα, ούτε αυτά τα φανταστικά σκηνικά με τα τυριά, τους Ινδιάνους, τον Ταζ, το υπέρκολλασμένα-wannabe σεξ στα τέσσερα μπορούν να με σώσουν απο την λαίλαπα  των εκνευριστικών ερεισμάτων του σήμερα. Τί διάολο είπα μόλις;
Τέλος, η όλη αυτή μπλόφα μου θύμισε τη Τάμπιθα στο Scary Movie 3, όταν είπε πώς έγινε ξανά καλό κοριτσάκι κι οτί λυτρώθηκε κι όταν την ρώτησε η ξανθιά "Really?" αυτή ξαναμεταμορφώθηκε σε κοριτσάκι του The Ring και είπε "No I'm just kidding!".

2 σχόλια:

το χαμίνι είπε...

αν ακούς "γουρ γουρ" από τον υπολογιστή σου τότε δεν είναι μη αναμενόμενη η απενεργοποίηση του υπολογιστή σου, ενυπάρχει η προειδοποίηση του ήχου.

σπααααστικ, i know.

:*

Marina, Marina Marinaaa είπε...

κάτσε να σε πιάσω εσένα απ' το μαλλί σ'πω εγώ :P