Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κατηγορίες σπαστικών ανθρώπων #6 "Ο ΑντιΕλληναράς"

Θα τον πετύχετε να πίνει ο,τιδήποτε άλλο εκτός απο φραπέ γιατί βλέπεις  τον έχει άχτι, καθώς πουθενά αλλού στον κόσμο δε πίνουν αυτήν την αηδία (!) και φυσικά επειδή είναι ελληνικό κατασκεύασμα. Ο μόνος λόγος που θα ξεστομίσει την λέξη φραπέ  είναι για να τον μειώσει στα μάτια των ξένων φίλων του και όταν τελειώνει το θάψιμο ακολουθεί:
  • ξεφύσημα
  • απαξιωτικό ανασήκωμα φρυδιών
  • πλάγιο κοίταγμα προς τα πάνω
  • ελαφρύ τράνταγμα σιχαμάρας κι άρνησης μαζί
    Να σημειωθεί πώς όταν αναφέρεται στον φραπέ, χρησιμοποιεί γαλλική προφορά και ακολουθεί και επεξήγηση σε φάση "Και το βγάλανε απο την λέξη frapper που στα γαλλικά σημαίνει χτυπάω". Εδώ προφανώς αν ο ακροατής είναι Γάλλος, ξεσπάνε σε ταπεινωτιά γέλια εις βάρος των Ελλήνων.
    Ο αντιΕλληναράς συστήνεται πάντα ως Νικ, Μάικ, Μπίλλυ ή Τζόν επειδή ψιλοντρέπεται για το κοινότυπο ελληνικό του όνομα. Αν όμως είναι να συστηθεί σε ξένο και τυχαίνει να'χει όνομα απο την μυθολογία σε φάση Τηλέμαχος θα λατρέψει το παιχνίδι "διηγούμαι στον ξένο ποιός ήταν ο Τηλέμαχος και γελάω γλυκούλικα  κάθε φορά που δε μπορεί να προφέρει το όνομά μου". Άμα τον λένε Αλέξανδρο, οι ξένοι θα αρχίσουν να εκθιάζουν τον μέγα Αλέξανδρο ενώ ο αντιΕλληναράς θα αρκεστεί σε μικρότητες του τύπου ήταν βάρβαρος, φασίστας και φυσικά δε θα λείψει να αναφερθεί στην ομοφυλοφιλία του.
    Αμέσως μετά το φιάσκο με το όνομά του, το πρώτο πράγμα που θα κάνει  είναι να ενημερώσει τον άγνωστο ξένο (είτε Έλληνας είτε όχι) οτί έχει μία θεία στην Αμερική, ξεχνόντας να αναφέρει πώς η καταγωγή του είναι απο την Κομποθέκλα Αιτωλοακαρνανίας.
    Το καλοκαίρι είναι η καλύτερή του γιατί επιτέλους έρχεται σε επαφή με τουρίστες και έτσι έχει κάποιον της προκοπής να μιλήσει. Δε θα τους πάει για τζατζίκι ούτε φυσικά για "ίου πώς το πίνετε αυτό" ουζάκι. Αντιθέτως είναι ικανός να τους πάει σε κινέζικο λέγοντας πώς τα ταβερνάκια δεν αρμόζουν σε τουρίστες γιατί το μόνο που γίνεται εκεί είναι να τους πιάνουν το κώλο σερβίροντας τους δήθεν ελληνικές σπεσιαλιτέ.
    Του έχει απαγορέψει να ακούσει ελληνική μουσική καθώς θεωρεί πώς του κατεβάζει το δείκτη νοημοσύνης του και φυσικά αποφεύγει την τηλεόραση και αν ποτέ ακούσει το όνομα Μενεγάκη, θα το παίξει ιστορίας και θα ρωτήσει και καλά ανέμελα "Ποιά είναι αυτή;".


    Miscellaneous

    • Κυκλοφορεί πάντα με μπλούζα "I <3 Κάποια ευρωπαική πόλη" για
    1. να νιώθει κοντά στο εξωτερικό 
    2. να κουβαλάει μαζί του τις αναμνήσεις του απο εκεί και φυσικά
    3. για να δείξει πώς είναι ταξιδεμένος κι οτί δε χάνει την ώρα του στην Ελλάδα. 
    •   Αν είναι λίγο πιό εναλλατικός φοράει μπλούζα Hard Rock Cafe που επίσης χρησιμοποείται για τους ίδιους σκοπούς. 
    • Τον χειμώνα έχει φούτερ, κασκόλ, σκουφάκια και ομπρέλλες σουβενίρ απο τις πόλεις που έχει πάει. 
    • Στόχος ζωής του είναι να βρεί επιτέλους τα "λεφτά" για να φύγει στο εξωτερικό ενώ στην πραγματικότητα κι εκείνος ξέρει πώς είναι απο εκείνους που κλαίγανε όταν φεύγανε για κατασκήνωση.

    6 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    hahaa top !!

    Marina, Marina Marinaaa είπε...

    ευχαριστώ Ανώνυμε :DDD

    Ανώνυμος είπε...

    kalooooo xaxaaxa apo ena filo

    Marina, Marina Marinaaa είπε...

    ευχαριστώωω:)))!

    Πασχαλίτσα Τιμωρός είπε...

    Έχοντας πέσει σε ένα μικρό μπλογκοκενό τελευταία (δηλαδή τι σκατά να διαβάσω σήμερα, που χάθηκαν όλοι οι αγαπημένοι μου μπλόγκερς), έχω πάθει πλάκα με αυτά που γράφεις!!!!!
    Στο ποστ τώρα, και η δική μου προσθήκη. O αντιελληνάρας (ή αντιελληναρού) κρατάει σχεδόν πάντα πλαστική τσαντούλα Harrods ή Topshop..Παλιά κρατούσαν και τσαντούλες H&M, αλλά ήρθαν κι αυτά στην Ελλάδα και έπεσαν στα μάτια τους..

    Marina, Marina Marinaaa είπε...

    Σ'ευχαριστώ και καλώς ήρθες Πασχαλίτσα Τιμωρέ :)))
    "έπεσαν κι αυτά στα μάτια τους" χαχαχαχαχαχα:DDD