Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Κατηγορίες φρούτων # 3

Τα φαινόμενα απατούν/ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός/πολύ κακό για το τίποτα

Περιγραφή

Το νικητήριο φρούτο γι'αυτήν την κατηγορία είναι ο ανανάς. Ακόμα κι ο δημιουργός του όταν ξεπέρασε το πρωταρχικό σοκ και τον ενθουσιασμό που προκαλεί η εξωτερική εμφάνιση του ανανά, βαρέθηκε να του βρει καινούργιο όνομα κι απλά αρκέστηκε στο να αφαιρέσει δύο γράμματα απο την λέξη "μπανάνα" καθώς και τροποποίησε τον τονισμό της. Αποτελεί το αγαπημένο φρούτο των fake ανθρώπων καθώς έχει την δυνατότητα να προσδίδει κύρος και glamorous εμφάνιση σε'σας και στο χώρο σας.

Πού μπορείς να το βρεις;

Ο ανανάς βρίσκεται σε όλα τα in και cool πάρτυ. Χρησιμοποείται ως διακοσμητικό σε γάμους, γκαλά και ακριβά εστιατόρια. Πωλείται μόνο σε γειτονικά μανάβικα ενώ αποφεύγει τις εμφανίσεις του σε λαϊκές αγορές. Συνήθως βρίσκεται στην πτέρυγα των εξωτικών φρούτων, δίπλα στο σαγκουίνι και στο αβοκάντο. Είναι χαμηλό σε θερμίδες γι'αυτο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι απο δίαιτες και φρουτοσαλάτες.

Life Style

Ο ανανάς προσέχει πάρα πολύ την εμφάνισή του και όλη μέρα περιποιείται τον εαυτό του με κρέμες για την σκληροδερμία και λακ για το μαλλί του. Κάνει γυμναστική για να είναι φέτες ενώ φήμες τον θέλουν να είναι bi sexual. Σα χαρακτήρας είναι κλειστός και λίγο σνομπ καθώς νιώθει πως δεν τον καταλαβαίνουν. Συχνά καταρριέται την χώρα διαμονής του λέγοντας ιστορίες του ξαδέρφου του που ζει στο Μαιάμι. Τα άλλα φρούτα τον θαυμάζουν αλλά συνάμα τον θεωρούν λίγο ψωνισμένο.

Iδιότητες

Σκληροτράχηλο με έντονη γεύση που σπάει νεύρα. Δε μπορεί να χαρακτηριστεί νόστιμο καθώς όλος ο ντόρος γίνεται για την εξωτερική εμφάνιση του και κανένας δε νοιάζεται για τον εσωτερικό του κόσμο. Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι καθώς και το ίδιο το φρούτο ξέρει πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

2 σχόλια:

ester είπε...

o ananas einai poly nostimos oti kai na les apla ton zileueis!

Marina, Marina Marinaaa είπε...

ο ανανάς είναι πολύ νόστιμοοοος;;;;;;;!!!!!
you gotta be kidding.