Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κατηγορίες σπαστικών ανθρώπων # 1 "Ο ανεκδοτοτοκαταστροφέας"

Ρε πας να πεις ένα ανέκδοτο και μόλις ξεστομίσεις την πρώτη φράση, πετάγεται μιά τσούτσα απο δίπλα και λέει "α,α,α το ξέρω", μπορεί να ακολουθήσει και "γαμάτο είναι αυτό, χαχαχα". Εσύ ξενέρωσες για τα καλά γιατί:

1. Αγχώνεσαι γιατί πρέπει να πεις το ανέκδοτο δέκα φορές καλύτερα απ'ότι ήταν να το πεις πριν στο χαλάσει ο εξυπνάκιας, επειδή αισθάνεσαι πως κάποιος σε ελέγχει κι οτί περνάς κάποιο τεστ. Έτσι χάνεται ο αυθορμητισμός σου και δεν έχεις αυτοπεποίθηση όταν το λες.
2. Έχει κατά κάποιο τρόπο "χαλάσει" το ανέκδοτο επειδή όταν ο εξυπνάκιας είπε "α το ξέρω, γαμάτο!" κι όλοι οι άλλοι που δε το ξέρανε, θα γελάσουν είτε τους αρέσει εότε όχι, γιατί εφόσον ακούστηκε πως είναι γαμάτο, θα φανούν ξενέρωτοι. (Τραβηγμένο;)

Κατά τη διάρκεια της εξοστόρισης του ανεκδότου σου, ο εξυπνάκιας φροντίζει να το κάνει όλο και χειρότερο με τα εξής:

1. Γελάει καθ'όλη τη διάρκεια του ανεκδότου, γιατί θυμάται το τέλος.
2. Σε διορθώνει όταν κατά τη γνώμη του, δε το λες καλά.
3. Μιλάει ταυτόχρονα μαζί σου, με αποτέλεσμα να λένε δύο άτομα το ίδιο ανέκδοτο, να μη ξέρουν οι ακροατές ποιον να το πρωτοακούσουνε και το όλο θέμα θυμίζει debate για το ποιος λέει καλύτερα ανέκδοτα.
4. Σε διακόπτει συνέχεια χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου "Μαλάαααακα είναι θείκο, Πωωω δεν υπάρχει το τέλος, που το θυμήθηκες ρε" ενώ εσύ ακόμα λες το γαμημένο το ανέκδοτο.

Λίγο πριν τελειώσει το ανέκδοτο λέει απευθυνόμενος στους άλλους :

1. " Ε, μαλάκες ακούστε ακούστε εδώ, το καλύτερο", λες και οι άλλοι άκουγαν τόση ώρα το ανέκδοτο για να βάλουν mp3 στο τέλος.
2. "χαχαχαχαχαχα" χτυπώντας παλαμάκια εκτίμησης όταν πάρεις ανάσα για να πεις το τέλος.

Λες το τέλος, ακούγεται ένα μισοπεθαμένο "χαχ" ή στην χειρότερη παρατηρείς ένα στράβιασμα των χειλιών των ακροατών σου που συνήθως συνοδεύεται με ένα ευγενικό "χμφφχαχ" ενώ ο εξυπνάκιας σχεδόν δακρύζει απο τα βροντερά γέλια του που έχουν φτάσει στο ζενίθ τους.
Το ανέκδοτο δε φταίει, εσύ το είπες μιά χαρά, οι ακροατές σου έχουν χιούμορ, απλά μετά απο αυτό θα το διαλύσετε και ...

1. θα πάτε για ύπνο αν είστε σε κάμπινγκ,
2. σπίτια σας αν είστε έξω για ποτό,
3. στην αίθουσα αν είστε σε διάλειμμα.

Αν είστε στη πρώτη περίπτωση θα ακουστούν πολλά "καληνύχτα" μαζί.
Αν είστε στη δευτερη περίπτωση θα ακούσετε ένα "καλό βράδυ παιδιά".
Αν είστε στη τρίτη περίπτωση θα ακουστεί ένα "μουαχαχαχαχα" απο μένα.

Τέλος, ανεξάρτητα απο την κάθε περίπτωση, θα ακουστεί απο τα χείλη του εξυπνάκια η φράση που θα σε αποτελειώσει "Εγώ το ξέρω αλλιώς".

2 σχόλια:

Nikos είπε...

Μα πόσο δίκιο μπορεί να έχεις πια?!?! ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι γίνεται! Μιλάμε αυτή τη στιγμή που το διαβάζω είμαι με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, γελάω μόνος μου! Εύγε! Πάλι μας έφτιαξες τη διάθεση με ένα έξυπνο κείμενο! :) :) :)

Marina, Marina Marinaaa είπε...

σ'ευχαριστώωωω Νίιικοοοο :D