Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Love Stories # 1

Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί χωρίς προλόγους και σάλτσες. Θα ακολουθήσουν αρκετές μπούρδες στη συνέχεια οπότε θα ισοσταθμιστούν τα πράγματα. Έχουμε και λέμε. Είσαι κοπέλα και συγκεκριμένα γύρω στα είκοσι συν πλην δύο. Ξαφνικά, σου καυλώνει κι αποφασίζεις οτί απο'δω και πέρα θα σου αρέσει ο τάδε. Επίσης, από την μία μέρα στην άλλη θα αλλάξεις ριζικά την συμπεριφορά σου απέναντί του για να αρχίσεις σιγά σιγά να "καρφώνεσαι". Αν είσαι όντως  κοπέλα έχεις ήδη σκεφτεί δυό-τρείς φως φανάρι σχετικές κινήσεις. Αν είσαι αγόρι και δε ταυτίζεσαι θα σου αποκαλύψω μερικές.

α. Εκνευρίζεσαι αν κοιτάξει τον κώλο κάποιας ενώ είσαι μαζί του. Στη χειρότερη κρατάς μουτράκια.
β. Συνεχίζεις να κρατάς τα μουτράκια σου κι όταν πάτε στα Goody's δε ρεύεσαι μπροστά του. Επίσης εκείνη τη μέρα δε μοιράζεστε το ίδιο ποτηράκι κέτσαπ, αλλά έχει ο καθένας δικό του.
γ. Σου έχουν φύγει τα νευράκια επειδή έκανε αστειάκια με το μαρούλι του κλαμπ σάντουιτς (ναι ξέρω, με τέτοιες μαλακίες σε έριξε) κι όταν αποχωριστείτε εσύ έχοντας το συζητήσει δύο ώρες με την κολλητή στο τηλέφωνο είσαι έτοιμη για την κίνηση ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Όταν θα φιληθείτε σταυρωτά για τον κλασσικό φιλικό σας αποχαιρετισμό, εσύ

1. θα κάνεις πιό αργές απ'οτι συνήθως κινήσεις,
2.θα έχεις κάπως σαλιώσει τα χείλη σου έτσι ώστε να γίνει λίγο πιό αισθησιακό (ενώ ξέρεις πως ένα σταυρωτο μαγουλοφίλημα είναι μία τυπική μπούρδα)
3. το δεύτερο φιλί θα γίνει 13 χιλιοστά πιό δίπλα στα χείλη του και
4. θα τον κοιτάξεις με λειζερ βλέμμα ενώ απο μέσα σου θα λες "σε γουστάρω".

Η κοπέλα παίρνει αμέσως τηλέφωνο την προαναφερθείσα συνεργό κολλητή, και με χτύπους καρδιάς 170 το λεπτό και με μία αίσθηση οτί κατουριέται λίγο θα φωνάξει: " Το έκανα! Πέτυχε! Βλάκα δε ξέρω πως μπόρεσα! Μου είχανε κοπεί τα γόνατα, αλλά σίγουρα το κατάλαβε! Αχ τί θα κάνω!" και η κολλητή απαντάει: "Ιιιιιιι η καρδιά μου βλάκα! Έλα απο'δω να τα πούμε αναλυτικά". Κι έτσι θα γίνει, εάν η κοπέλα καταφέρει να μη τη χτυπήσει αμάξι ενώ περνά τη Τσιμισκή.

Ποιόν ξεχάσαμε; Α ναι, τον ξενοδόχο. Χέζεται ασυστόλως επειδή ήπιε φραπέ και μετά έφαγε Goody's σα το ζώο. Τρέχει και προκειμένου να απολαύσει περισσότερο το επικό του χέσιμο πρώτα πατάει το κουμπί ενεργοποίησης του πισί και μετά χέζει βασιλικά. Στην συνέχεια ανοίγει msn με τον κολλητό του. "Που'σαι ρε μαλάκα; Σε έπαιρνα χθες τηλ". "Έλα man, τί έγινε;", "Φαινόταν το στρινγκ της σερβιστόρας στο ιντερντετάδικο και σε πήρα να΄ρθεις!", Όχι ρε πούστη, το χασα;", "Όχι φίλε το΄βγαλα φωτογραφία, κάτσε".

Συμπεράσματα πρώτα:

1) Η άλλη έχει σαλτάρει και περιμένει μήνυμα από τον άλλον σε στύλ "Θα ήθελα να μιλήσουμε γι'αυτό που έγινε σήμερα".
2) Ο άλλος πηδάει.

Περνάει η μέρα, το sms δεν έρχεται, η κοπέλα μάλλον κλαίει κι ακολουθεί διάολογος.

- Τα έκανα θάλασσα, δεν έπρεπε ρε γαμώτο. Μάλλον το παράκανα.
- Όχι, όχι απλά θέλει λίγο χρόνο. Μπορεί να τρόμαξε. Σίγουρα σε γουστάρει.
- Πόσο χρόνο;
- Δε ξέρω πουλάκι μου, έτσι είναι οι άντρες, φοβούνται τα συναισθήματα τους.
- Αφού είναι ανώριμοι. Και ειδικά αυτός. Αλλά είναι τόοοσο γλυκούυυλης.


Εντωμεταξύ ο άλλος πηδάει.

Το γυρνάω στο β΄ενικό και απευθύνομαι στην κοπέλα. Επειδή εσύ έχεις αλλάξει το πως τον βλέπεις. αυτόματα, απαιτείς να σου φέρεται κι εκείνος "περίεργα". Έτσι αν δε το κάνει επειδη είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη το κάνει, εσύ γίνεσαι σκατά, ακούς κλαψομούνικα τραγούδια και τρως παγωτό μπερδεμένο με τις μύξες σου επειδή κλαις ταυτόχρονα. Ναι, sounds familiar αλλά επίσης παράλογο. Πως δηλαδή την έχεις δει;

3 σχόλια:

- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

"α. Εκνευρίζεσαι αν κοιτάξει τον κώλο κάποιας ενώ είσαι μαζί του. Στη χειρότερη κρατάς μουτράκια."
-μπορεί να πέσει το μάτι, σημασία έχει πως θέλει εσένα (σχόλια αγοριού)

Marina, Marina Marinaaa είπε...

Αγαπητέ Κώστα δεν είπα ποτέ οτί δε θέλει εμένα εάν τυχόν το ματάκι του πέσει στον κώλο της μπροστινής! Χα!