Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ισοπέδωσέ με #1

Θα το θέσω, έως εμετού απλά.

Γιατί διάολο να με χαροποιεί ή ακόμα χειρότερα να αποτελεί βασικό κίνητρο και μάλιστα άκρως ικανοποιητικό, της αναμονής μου για κάτι χαρμόσυνο, το γεγονός οτί θα ανθίσει μιά λεμονιά στη γειτονιά;

Δηλαδή σε ποιά ακριβώς στιγμή της ζωής μου θα πω:

"Ευτυχώς που άνθισε η λεμονιά στη γειτονιά, γιατί αλλιώς δε θα το άντεχα όλο αυτό";

Πιθανές στιγμές:

1. Eίμαι χαρωπή νοικοκυρούλα και να τηγανίζω ψάρια γιατί θα έχω τραπέζι στα πεθερικά μου, και εκεί ανακαλύπτω οτί δεν έχω λεμόνια κι οτί είναι Κυριακή.
2. Eίμαι barman, είναι Σαββατόβραδο και μου τελειώνει το στημένο.
3. Είναι τα γενέθλια του παιδιού μου και μου'χει ζητήσει lemon-pie κι έχω ξεχαστεί κι έχω φτιάξει cheese-cake και είναι λίγο πριν τις δώδεκα που θα κόψουμε τούρτα.

Τώρα θέλεις να μου πείς, πώς οι στιχουργοί είχαν αυτά τα σενάρια στο μυαλό τους όταν έγραψαν αυτόν τον στίχο ε; Εγώ άντε πες σε πιστεύω. Εσύ όμως; Ξέρεις καταβάθως τώρα, πώς κάτι κρύβεται πίσω απο αυτούς τους στίχους. Ένα κρυφό νόημα.

Η σημερινή ισοπέδωση είναι:

Το εν λόγω τραγούδι είναι στοιχειωμενο και έχει κρυφό μήνυμα που πρέπει άμεσα να αποκρυπτογραφηθεί. Ελάτε να συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια διαλέυκανσης αυτού του μυστηρίου.

Απαγορεύονται:

1. Να μου πεις την σαχλιά που υποστηρίζει πώς αυτό με την λεμονιά που θα ανθίσει συσχετίζεται με το οτί ο ουρανός θα γίνει γαλανός κι οτί οι καιρικές συνθήκες θα επιτρέψουν αυτή τη διαδικασία.
Έλα, το ξέρεις πώς αυτό είναι εκείνο που λέμε "στάχτι στα μάτια".

2. Να αμφισβητήσεις την ύπαρξη κρυφού νοήματος.
3. Να με αποκαλέσεις υπερβολική.
4. Να τα παρατήσεις πριν βρούμε άκρη.

2 σχόλια:

Serotonin addict είπε...

Είναι γνωστό πως οι ηρωινομανείς βάζουν λεμόνι στο κουταλάκι με την ηρωίνη για να διαλυθεί καλύτερα! Σκέψου να χεις τη δόση σου στα χέρια (τα οποία τρέμουν απ τη στέρηση) και να μην έχεις λεμόνια... Όμως ξαφνικά μια λεμονιά που ετοιμάζεται να ανθίσει και λες '' Τι ωραία, σε 2-3 μήνες θα μπορέσω να πάρω τη δόση μου'' (βέβαια σε 2-3 μήνες θα είσαι νεκρός μάλλον, αλλά γιατί να χαλάω την τόση ελπίδα του τραγουδιού με τις πεζότητές μου''

Marina, Marina Marinaaa είπε...

πιθανή στιγμή, δεκτή και υποψήφια.